Lähetystyö

Kristuksen antaman lähetyskäskyn mukaisesti seurakuntamme on toteuttanut lähetystyötä esirukouksin ja kannatusvaroin Suomen ev.lut. kirkon lähetysjärjestöjen kautta. ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” (Matteus 28:19–20)

Järjestämme lähetystapahtumia ja -tempauksia sekä myyjäisiä. Lähetyspiirit kokoontuvat kodeissa. Simpeleellä srk-keskuksessa tiistaisin on klo 10-11.15 Raamattupiiri. Hannapiiri kokoontuu kuukauden 1. sunnuntaina Rautjärvellä srk-kodissa (piirit eivät kokoonnu kesäaikaan).

Missiokirppis palvelee maanantaisin klo 13-17 ja torstaisin klo 9-13 Simpeleellä Simpeleentie 6, jossa on myös lähetyspuoti, josta saa uusia neuleita ja käsitöitä. Samassa tilassa kokoontuu maanantaisin klo 9-12 käsityöpiiri Sivakat (ei kesällä).

Kirkollisissa ilmoituksissa, torstain Uutisvuoksi -lehdessä, ilmoitamme myös lähetystapahtumista.

Tervetuloa mukaan toimimaan ja ideoimaan!

Vapaaehtoisia tarvitaan mm. keittiötalkoisiin, Kirppikselle, käsityöpiiriin, matonkutojiksi.

Seurakunnallamme on neljä nimikkosopimusta: